Selecteer een pagina

ABN Amro

Op zoek naar de grootste op het gebied van betaalproducten voor het MKB? Dan kun je kiezen voor ABN Amro. Deze bank staat vooral bekend om de degelijke service en biedt in totaal drie pakketten voor de zakelijke markt:

-het mkb-pakket
-een pakket voor starters
-voor stichtingen en verenigingen.

Voordelen ABN Amro

– Gratis spaarrekening
– Koppeling mogelijk met diverse boekhoudprogramma’s
– Goede service
– Goed bereikbaar via social media

Nadelen ABN Amro

– Hoge jaarlijkse kosten t.o.v. van de concurrenten
– Creditcard is niet inbegrepen
– Geen rente geldt over een positief saldo.
– Openen van extra rekening kost je maar liefst 66 euro.

Gratis spaarrekening

Voordelen van deze bank? De degelijke service dus met name en het feit dat ondernemers er een gratis spaarrekening bij mogen openen. Het pakket is bovendien aan het boekhoudprogramma te koppelen. Nadelen zijn er zeker ook. Zo is een creditcard niet inbegrepen en zijn de kosten ten opzichte van andere aanbieders tamelijk hoog. Ook een nadeel is dat er geen rente geldt over een positief saldo.

Standaard creditcard ontbreekt

Relatief duur dus, ABN Amro. Dat geldt speciaal voor zakelijk internetbankieren. Zo dient op jaarbasis voor elke, extra gebruiker twaalf euro bijbetaald worden. Ook het openen van een extra rekening is relatief duur. Daar waar andere banken dit soms zelfs gratis aanbieden, betaal je bij ABN Amro 66 euro voor het openen van een extra rekening. Aan de andere kant zijn online transacties kosteloos. Het ontbreken van een standaard creditcard is weliswaar een minpuntje, wél wordt de keuze uit drie zakelijke creditcards geboden.

Eerste jaar geen kosten & alle online transacties zijn gratis

Standaard in het zakelijke pakket van deze bank is dat het eerste jaar geen kosten berekend worden en dat alle online transacties dus gratis zijn. Je krijgt in het eerste jaar ook een gratis spaarrekening en er is koppeling met een boekhoudprogramma mogelijk. ABN Amro biedt ‘Tikkie voor Bedrijven’ en uiteraard een bankpas en een onmisbare cardreader.

ABN Amro biedt maatwerk voor MKB’ers

Het genoemde pakket is speciaal voor Mkb’ers. ABN Amro biedt echter een pakket voor elke ondernemer. Van starter tot heel grote onderneming. Wat dat betreft biedt de bank écht maatwerk. Hoewel ABN Amro misschien niet de meest gunstige voorwaarden heeft ten opzichte van andere banken, zorgt de benoemde degelijkheid ervoor dat toch veel bedrijven voor deze bank kiezen.

Optimale bereikbaarheid

– ABN Amro is telefonisch bereikbaar via 088-2262626. Bellen via de app van de bank gaat echter behoorlijk sneller.

– Je kunt ook via WhatsApp contact zoeken: 06-51150026. Deze dienst is beschikbaar op werkdagen van 08.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.

– Daarnaast is de bank ook erg actief op Facebook, Twitter en LinkedIn, ook iets waarmee de ABN Amro bank zich onderscheidt ten opzichte van andere banken.